zondag 11 juli 2010

Vette pech

Het afgelopen weekend was nou niet echt ons weekend. Het begon goed, de zon scheen en we waren al vroeg op. Lekker buiten ontbeten en koffie gedronken. 's Middags heerlijk op ons favoriete terras in Barneveld gezeten en een biertje gedronken. Maar toen............
Ik vroeg aan Theo, tot hoe laat mogen we eigenlijk blijven staan op de parkeerplaats? Oeps, vergeten een parkeerkaartje te kopen. Ik had daar ook helemaal niet meer aan gedacht. Normaliter parkeren we ook nooit op die parkeerplaats, omdat het betaald parkeren is. We staan dan aan de andere kant van het spoor, waar het gratis parkeren is. Je moet dan wel iets langer lopen, maar dat geeft niet. Enfin, maar snel afrekenen en naar de auto gelopen. Helaas, pindakaas, we waren te laat. Er zat al een bekeuring onder de ruitenwisser. € 51,95. Wij balen, want het was opeens wel een duur terrasje geworden. Ok√©, het is onze eigen schuld en we maken er verder maar geen punt van.
's Avonds lekker gebarbecued en toen in de kantine naar de voetbalwedstrijd Duitsland-Uraquai gekeken. Toen die afgelopen was, begon het opeens heel hard te waaien en het werd heel donker buiten. Het begon ook te onweren. Toch maar even naar de caravan toe om te kijken hoe het met de honden was en of de voortent en de luifel goedstonden. In nog geen kwartier tijd barstte het noodweer los. We konden niet eens meer de luifel er af halen, want die was er al van af gescheurd. Hij is helemaal door de midden. Weer vette pech. De luifel was nog maar 2 maanden oud en moest de vorige vervangen, die ook door noodweer gesneuveld was. De verzekering ziet ons al aankomen. Balen dus.
We zijn niet de enige die gedupeerd zijn, de naaste buren kunnen hun voortent ook afschrijven, die hadden ze ook pas nieuw. Overal lagen weggewaaide spullen. De tafel van de buren lag voorbij onze tent en ook onze spullen lagen achter op het veld.
Na een uurtje was het weer rustig, maar de pret was weg natuurlijk.Nu maar hopen dat de verzekering uit wil betalen.
groetjes en tot gauw.
Anja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten