woensdag 8 oktober 2014

Dierenarts

Arme Beau is ziek. Hij heeft al vanaf vorige week donderdag flinke diarree. Iedere ochtend ligt de keuken weer vol. Niet fijn als je je bed uitkomt en moet gelijk dweilen. Nu gaat hij ook overgeven en houdt hij zijn eten niet meer binnen. Dus vanmorgen de dierenarts maar gebeld. Beau is onderzocht en de dierenarts kon eigenlijk niets vinden. Zijn darmen zijn redelijk rustig. Wel heeft hij een vergrote prostaat. Een oude mannenkwaal dus. In de gaten houden maar. Verder heeft hij een injectie gekregen tegen de misselijkheid en ook 3 soorten pillen. Een probiotica, een middel om de misselijkheid tegen te gaan en een middel om de maag en darmen te beschermen en rustig te houden.
Afwachten dus maar of het aanslaat. Gelukkig oogt hij niet ziek en gaat ook niet zielig liggen doen. Wel vervelend dat hij om het uur naar buiten moet, zeker met dit herfstachtige weer. Maar ja alles voor een goed doel tenslotte.
De medicijnen slaan niet aan en de dierenarts weet het ook niet meer. Ze stuurt ons door naar de faculteit voor diergeneeskunde in Utrecht. Daar wordt Beau ook weer onderzocht, bloed wordt weer nagekeken en er wordt een echo van zijn buik gemaakt. Hij heeft nu een hele kale buik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten