maandag 14 december 2009

Scrapweekend

Afgelopen weekend ben ik op het scrapweekend van ScrapArt geweest. Samen met Ellen zijn we eerst naar de winkel in Zwanenburg gereden. We werden vrijdag vanaf 17:00 uur verwacht in De Bietenhaven te Oterleek. De auto uitgeladen, snel de bedden opgemaakt en we konden gelijk aanschuiven voor het diner. Het team had heerlijke kippensoep gemaakt. Om 20:00 uur mochten we de workshopruimte in. We konden gelijk aan de slag met een heel leuk project. Het concept is oorspronkelijk een kaart, maar het was voor deze gelegenheid herschreven voor een layout.
Het is helaas niet helemaal afgekomen, maar daar ga ik de komende dagen eerst even aan werken.
In tegenstelling tot het vorige jaar, kregen we de goodie bag niet meteen. Dus moesten we nog even geduldig afwachten wat er allemaal weer voor moois in zat. Spannend hoor. Om 3:00 uur lag ik pas in bed. Zaterdag lekker uitgeslapen tot 9:00 uur en ontbeten. Toen we daar mee klaar waren zijn we gelijk weer aan de slag gegaan. We kregen rond 10:00 uur onze goodie bag. Na alle aaaaaaaaaaah's en oooooooooooooh's zijn we aan de slag gegaan. Wat een mooie dingen had het design team gemaakt. Echt geweldig. Natuurlijk ben ik er nog niet mee klaar, ondanks dat ik zaterdag op zondag mijn bed helemaal niet gezien heb. Ellen, Bertien en ik zijn gewoon doorgegaan. Oh ja, zaterdagavond werd de winnaar bekend gemaakt van de wedstrijd "wie maakt de mooiste layout van een recept". Ellen kreeg de originaliteitsprijs voor haar layout. Ook nog even meegedaan aan een speedscrap. We kregen papier waar we iets van moesten maken. We hadden hier anderhalf uur de tijd voor. Zondag na het ontbijt weer doorgegaan met het project. Om 16:00 uur moesten we opruimen en om 16:30 uur moest de workshopruimte weer leeg zijn. Zo hé wat een troep maken 24 personen die aan het scrappen zijn. De grond lag vol met stukjes papier en glitter en weet ik veel wat nog meer. Al met al was het weer een heel groot succes. Er werd zondag zelfs nog gesproken om er volgend jaar een midweek van te maken, omdat een weekend toch wel erg kort was. Hahahaha. Of ik daar aan mee kan doen weet ik nog niet. Dat zien we tegen die tijd dan wel weer.
Henk, Hil, Cathy, Linda, Jos en Miranda (ScrapArt team) weer hartelijk bedankt voor dit onvergetelijke weekend, het was weer helemaal super.

3 opmerkingen:

 1. ... en ik kan daar over meepraten. Heerlijk zo'n nachtje scrappend doorhalen.

  Groetjes van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt dus echt spannend voor ons. Ben heel benieuwd. Maar moet nog even wachten tot januari.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anja,

  Leuk stukje heb je geschreven over het weekend. Dank voor de complimenten, blij dat het allemaal weer in de smaak is gevallen.
  Op naar januari dan kunnen alle foto's geplaatst gaan worden.

  Groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen